Arrangement

DJ.no leverer profesjonelle DJer til alle typer arrangementer.

For å nevne noen: Firmafester, Julebord, Eventer, Kickoff, Bursdager, Utesteder, Bryllup...

Vi leverer DJ med eller uten utstyr. Av utstyr har vi alt fra små lyd/lys systemer til store konsertrigger. Så ingen jobb er for liten eller stor. Vi dekker alt fra 20-3000 gjester. Vi kan også levere DJer/teknikere med karaoke. Våre karaoke verter har med seg et meget stort utvalg kjente hits. Vi har nå også VJer i vår stall. En VJ er en DJ som bruker musikkvideoer. Disse videoene kan vises på storskjerm i form av prosjektor eller flatskjerm, noe vi også kan levere. Vi har også noen Visualiserere som jobber mot store prosjekter og konserter, og jobben de gjør er å implementere visuelle effekter på LEDvegger/skjermer/prosjektorer. Disse bruker bla utstyr fra kjente Arkaos.

For mere info og et tilbud ta kontakt.

 • dj
  DJ
  Musikk / Karaoke etc.

  En DJ styrer musikken på arrangementene. DJen legger stor vekt på miksingen av ulike musikkstykker. DJens oppgave er å få forskjellige låter til å gli så plettfritt som mulig over i hverandre. Dette gjøres ved bruk av BPM (beats per minute) måling, enten ved hjelp på DJ'ens utstyr (mixer, platespiller), eller ved at DJ'en teller/hører BPM selv.

 • vj
  VJ
  Musikk + Video

  En VJ er en performancekunstner som lager levende visuell kunst, gjerne video, på store skjermer på konserter, nattklubber og musikkfestivaler ofte i samband med andre utøvende kunstnere. Resultatet blir en levende multimediaforestilling, som også kan inkludere musikk, skuespillere og dansere og både levende film, og video som er tatt opp på forhånd.

 • visualiserer
  Visualiserer
  Visuelle effekter

  Vi har også noen Visualiserere som jobber mot store prosjekter og konserter, og jobben de gjør er å implementere visuelle effekter på LED vegger/skjermer/prosjektorer. Disse bruker bla utstyr fra kjente Arkaos.